piatok 30. septembra 2011

Bratislava Art Festival

For more info and programme click here:
http://www.blaf.sk/sk/events
 

Dizajnvikend Bratislava


Trošku z iného súdka: v Bratislave teraz fičí Dizajnvíkend, viac o programe tu:
http://www.citylife.sk/festival/dizajnvikend-bratislava
Nezabudnite na finisáž Illustration Mode dnes o 18h v Galérii Médium a SME pre deti v ASIL GALLERY v sobotu o 16h. Tešime sa!

A little off topic: Dizajnvikend in Bratislava is an event that cannot be missed!
For more info click here:
http://www.citylife.sk/festival/dizajnvikend-bratislava
Don't miss the last chance to see the Illustration Mode exhibition today, or go to the SME pre deti exhibition opening tomorrow, Saturday at 4PM. See you there!

streda 28. septembra 2011

Vystava Illustration Mode

Davame do pozornosti jednu zaujimavu vystavu v Galerii Medium na Hviezdku, finisaz bude uz zajtra! Vystavuju aj Asilaci Danka Olejnikova alebo Marek Cina, ale napriklad aj sikovnica Julka Chomova Viac na facebooku!
http://www.facebook.com/event.php?eid=274689115875809

Just a short info about a very interesting exhibition in Medium Gallery (Hviezdoslav square, Bratislava, open daily till 7PM): the exhibiting authors are Daniela Olejnikova, Marek Cina, both members of ASIL, or young artist Julka Chomova and many more. For more info visit the facebook page of Illustration Mode.

http://www.facebook.com/event.php?eid=274689115875809


NOUS VOUS @ LONDON

Traja páni. Miništúdio. Ilustrácie, dizajn, hračky, workshopy. A hlavne nádherne minimalistická webstránka! Mimochodom, píšu že sú otvorení spolupráci...


Polsko este raz. Web vydavatelstva Dwie Siostry


Blog polskych detskych ilustracii

http://www.polskailustracjadladzieci.pl/

Ako bloguju v Polsku. Treba k tomu pristupovat opatrne, hrozi, ze vam tento blog "zozerie" vela casu.
Tot zopar obrazkov.









utorok 27. septembra 2011

SME pre deti v ASIL GALLERY od 1. oktobra



Od prvého júnového týždňa 2010 stojí za to, čítať každú sobotu jednu stránku v denníku SME spolu s deťmi. Kúsok príbehu s dobrým obrázkom, pár vtipov na zasmiatie a pokus pre šikovné hlávky – zábavka na spoločnú pol hodinku. Behom viac než roka sa veľkí aj malí čitatelia mohli smiať na príbehoch aj od Jána Uličianskeho, Jany Bodnárovej, Saši Salamely, Jany Juráňovej, Jána Litváka, Tomáša Ďurovku, Zuzany Tkáčikovej spolu s obrázkami od výtvarníkov z ASIL – Asociácie ilustrátorov ako sú Miloš Kopták, Ďuro Balogh, Betka Kováčová, Daniela Olejníková, Martina Matlovičová, Tomáš Klepoch, Matúš Maťátko, Petr Bařinka, Katarína Gasko a iní... Celkom sme vydali už viac než 60 strán dobrého umenia na novinovom papieri. 

60 x SME pre deti uvidíte na výstave v ASIL GALLERY, ktorú otvoríme 1. 10. 2011 o 16.00 O 16.30 sa môžete tešiť na Najsrandovnejšie čítanie z novín s Jánom Uličianskym a Tiborom Hujdičom a od 17.00 hod. si deti spolu s výtvarníkmi Tomášom Klepochom a Matúšom Maťátkom budú môcť vytvoriť vlastné NOVINY.